لیست قیمت ویزا
ویزا چیست؟
ویزا یا همان روادید، یک مجوز از طرف اداره مهاجرت کشور مقصد به شهروند خارجی است تا فرد بتواند اجازه ورود به کشور مقصد را داشته باشد، در آن اقامت کند و در نهایت بعد از گذراندن مدت زمانی مشخص، با همان مجوز کشور مقصد را ترک کند.
معرفی جامع و کامل در گرفتن ویزا
بسیاری از سفرهای خارجی نیازمند شرایط خاصی برای دادن مجوز به مسافران هستند که ویزا یکی از مهمترین آنهاست. لذا تفاوتی ندارد که هدف شما از سفر، تفریح باشد یا برای جلسههای کاری، کنفرانسها و…اقدام کنید. زیرا برای وارد شدن به مقصد نیازمند مجوز هستید که آن را با نام ویزا یا روادید میشناسید. همچنین از آنجایی که هرکدام از کشورها دارای ویزاهای گوناگون و هر ویزا دارای شرایط جداگانهایست، اطلاع از آنها کمک بزرگی به شما برای انتخاب میکند. بدین ترتیب تصمیم گرفتهایم مطلبی را آماده کنیم که نه تنها شما را با شرایط اخذ ویزا آشنا میکند بلکه به سوالات متداول شما در این زمینه پاسخ میدهد.
مدارک مورد نیازبرای گرفتن ویزا
- 1. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی و یا کارت های پرواز یا بلیط هواپیما
- 2. ترجمه شناسنامه متقاضیان
- 3. یک قطعه عکس رنگی ۳.۵ * ۴.۵ با پس زمینه سفید: بین عکس و چهره شما نباید تفاوتی دیده شود. عکس باید در ۶ ماه اخیر گرفته شده باشد.
- 4. تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی: (بیست گشت برای شما تکمیل میکند)
- 5. ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
- 6. مدارک مالی:گردش حساب ۴ ماهه متقاضی به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده. نامه تمکن مالی به دلار کانادا به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده و مهر شبه ارزی بانک. در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام و یا اوراق بهادار و یا سند اتومیبل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید. مدت اعتبار گواهی تمکن مالی و گردش حاسب، یک ماه می باشد.ترجمه اسناد ملکی در صورت وجود
- 7. ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل: (در صورت همسفر بودن فرزندان)
- 8. ترجمه پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت.
- 9. مدارک کارخانه داران و صاحبان مشاغل:ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
- 10. مدارک بازنشستگان:ترجمه حکم بازنشستگی، ترجمه فیش حقوقی دو ماه اخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز لازم است)
- 11. مدارک شغلی.
- 12. مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر و یا سرپرست، مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
- 13. ترجمه فیش حقوقی و بیمه تامین اجتماعی دو ماهه آخر. ترجمه حکم کارگزینی
- 14. مدارک شغلی برای کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی ۲ ماهه اخیر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانکی شرکت، ریز پرینت بانکی ۴ ماهه آخر به زبان لاتین.
- 15. مدارک شغلی برای تجار:ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
- 16. مدارک شغلی برای پزشکان:ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
- 17. مدارک مورد نیاز برای مهندسان; دعوت نامه: شامل مشخصات دعوت کننده متقاضی، نسبت فامیلی، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن دعوت کننده، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر.
- 18.مدارک دعوت کننده:پاسپورت کانادایی، کارت شناسایی کانادایی (و یا PR)، گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانکی، برگه های پرداخت مالیات و فرم های T4 یا T1.در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل الزامی است.
- 19. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که انها را همراهی نمی کنند.
شینگن
شینگن به منطقهای در اروپا گفته میشود که ۲۶ کشور در این منطقه برای رفت و آمد نیاز به ویزا و باقی محدودیتهای مرزی برای تردد ندارند، بنابراین کشورهای این حوزه به منزله کشوری واحد به شمار میآیند. اعضای این منطقه هر اندازه در برابر اتباع خود و عبور مرور مرزی آنها سهل میگیرند، در برابر اتباع کشورهای خارج از این حوزه که نیاز به ویزا دارند سختگیر هستند.
ویزای شینگن چیست؟
برای اینکه بدانید ویزای شینگن یعنی چه و اینکه چند نوع ویزای شینگن وجود دارد بهتر است با دقت این بخش را مطالعه کنید زیرا در ادامه به شما توضیح خواهیم داد که شناخت انواع ویزای شینگن چقدر برای شما میتواند مهم باشد. با داشتن ویزای شینگن میتوان به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر کرد. اروپا از نظر ویزا گرفتن برای ایرانیان به سه بخش شینگن، بریتانیا و کشورهای اتحادیه و اروپای شرقی تقسیم میشود. منطقه شینگن شامل کشورهای آلمان، نروژ، اتریش، فرانسه، ایسلند، ایتالیا، بلژیک، پرتغال، اسپانیا، دانمارک، سوئد، فنلاند، لوکزامبورگ، یونان و هلند است. مسافران با داشتن ویزای شینگن میتوانند در زمان و شرایط مشخصی به هر یک از کشورهای عضو پیمان اروپا سفر کنند. از این رو در این مقاله شما را با نحوه گرفتن ویزای شینگن آشنا میکنیم تا پیش از اقدام برای دریافت آن، از نحوه اخذ ویزای شینگن اطلاعات کافی داشته باشید.
انواع ویزای شینگن؟
شینگن دارای چهار نوع اصلی است : نوع A، نوع B، نوع C و نوع “LTV and D”
1- ویزای شینگن تایپ A: ویزای نوع A به مسافران این امکان را می دهد تا بتوانند ویزای ترانزیت هوایی را بگیرند. به این ویزا به اصطلاح ویزای ترانزیت گفته می شود. با اخذ ویزای شینگن نوع A می توانید با هواپیما وارد فرودگاه مقصد شوید و در کمتر از چهل و هشت ساعت خاک این کشور را با هواپیما ترک کنید.
این ویزا بیشتر زمانی قابل اخذ است که نیاز به تغییر خط هوایی داشته باشید و یا این که هواپیما نیاز به سوختگیری داشته باشد. به این ترتیب می توانید به راحتی وارد کشور مقصد شده و پس از برطرف شدن مشکل از طریق مرزهای هوایی فرودگاه را به مقصدی دیگر ترک کنید.
2- ویزای شینگن تایپ B: این ویزا نیز یکی از ویزاهای ترانزیت است. با این ویزا می توانید خاک کشور مورد نظر را به مقصد دیگر از راه مرزهای زمینی یا آبی ترک کنید. دقت داشته باشید که در کمتر 5 روز باید خاک این کشور را ترک کرده باشید.
3- ویزای شینگن تایپ C: ویزای توریستی یا نوع C یکی از انواع ویزاهایی است که می توان اخذ کرد. با اخذ ویزای توریستی می توانید در کمترین زمان ممکن به کشور مقصد سفر کنید. این ویزا به شما این امکان را می دهد تا حداکثر به مدت نود روز در خاک کشور مقصد اقامت داشته باشید.
4- ویزای شینگن تایپ D:ویزای مولتی یا چند بار ورود است که به متقاضیان این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به خاک این کشور رفت و آمد داشته باشند. پس از گذشت پنج سال می توان دوباره برای اخذ ویزا اقدام کرد. این ویزا بیشتر توسط افرادی اخذ می شود که فرزندشان در این کشور مشغول تحصیل هستند و یا اقامت دارند.
رایجترین نوع ویزای شینگن که صادر میشود چیست؟
ویزای شینگن یونیفرم (uniform) یا ویزای شینگن اتحادیه است که انواع دستههای A و B و C را نیز پوشش میدهد و اجازهای ویزای ترانزیت فرودگاهی شما را در اختیار شما قرار میدهد و علاوه بر این به شما اجازه میدهد که ظرف مدت شش ماه از صدور ویزا، تا حداکثر 90 روز در هر کشور عضو پیمان شینگن اقامت داشته باشید. اگر میخواهید برای تعیلاتی کوتاه مدت به اروپا سفر کنید، باید این نوع ویزا را دریافت کنید
مدت ویزا کانادا
- ویزای کانادا حداکثر ۵ ساله است
- امکان اخذ ویزای کار پس از ورود به خاک کانادا
- مدت زمان اخذ ویزا تقریبا ۳ ماه پس از اقدام
- امکان اخذ ویزای برای همراه بصورت جداگانه میباشد
- انوع ویزا بصورت مولتیپل ۵ ساله و یا سینگل
- بصورت پیدا کردن شغل با اخذ اجازه کار، امکان پذیر است.
آیا کودکان و نوجوانان ما در مدارس دولتی کانادا میتوانند به صورت رایگان تحصیل کنند؟
- اگربه عنوان یک دانشجوی بین المللی، واجد شرایط مورد نظر باشید، فرزندانتان هم میتوانند بدون نیاز به پرداخت هیچ هزینهای در مدارس دولتی کانادا تحصیل کنند.
- در یک موسسه آموزشی آموزشی تعیین شده توسط دولت (DLI) ثبت نام کرده اید.
- در یک موسسه و در سطح تحصیلات تکمیلی ثبت نام کرده اید. تحصیل در هر دوره تکمیلی در موسسات دولتی که بیش از ۶ ماه به طول بینجامد و یا تحصیل در موسسات خصوصی که در پایان دوره مدرک اعطا میکنند واجد شرایط این مورد میباشند.
- در صورت عدم دارا بودن شرایط مورد نظر، فرزندانتان میتوانند در کانادا تحصیل کنند، اما باید به دنبال یک مدرسه خصوصی برای تحصیل فرزندانتان باشید.
ویزای انگلیس
شرایط اخذ ویزای انگلستان را میتوان به عنوان یکی از سختترین شرایط اخذ ویزا برای متقاضیان ایرانی معرفی کرد. از آنجایی که مفاد و قوانین اخذ ویزای انگلیس زیاد میباشد، و کنسولگری انگلستان در برخی از اشتباهات مانند انتخاب نوع ویزا و مواردی مانند مقایرت مدارک و اطلاعات ارائه شده از سمت شما بسیار سختگیرانه رفتار میکند، و بعضی مواقع قرار، ۱۰ سال رد ویزا را صادر میکند، پیشنهاد میکنیم قبل هر اقدامی با متخصصین مرکز ویزای انگلیس ارتباط برقرار نمایید.
شرایط اخذ ویزای انگلیس
- داشتن دعوتنامه
- سند ملکی و مدارک شغلی
- ویزای خانوادگی انگلیس
- تاریخچه سفر
انواع ویزای توریستی آمریکا عبارتند از:
- گردشگری
- شرکت در همایش یا سمینار
- درمانی
- بازدید از افراد خانواده
- تجاری